Privacy Policy

Privacy policy voor Ann Parmentier, eigenaar van Fodmapp

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van gebruikers van Fodmapp is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op Fodmapp te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Ann Parmentier en specifiek Fodmapp, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@annparmentier.be.

4) Gebruik van camera beelden

Fodmapp maakt gebruik van de camera van je smartphone enkel en alleen met als doel het scannen van barcodes van producten. Deze beelden worden op het toestel zelf geanalyseerd, worden niet doorgestuurd, noch opgeslagen, tenzij tijdelijk in het geheugen tijdens het analyseren van het beeld.

5) Veiligheid

In Fodmapp zijn verschillende maatregelen van kracht om de informatie van onze bezoekers te beschermen. Gevoelige informatie die we hebben verkregen via deze site wordt beschermd, zowel online als offline. Uw email adres wordt onder geen enkele voorwaarde doorgegeven of verkocht aan derden. U heeft het recht uw persoonlijke informatie die door Fodmapp werd opgeslagen op te vragen en te wijzigen indien nodig. Stuur hiervoor een email naar info@annparmentier.be.